Новости

У вртићу “Полетарац“ ЈКП ПСК“ уручило награде за најбоље радове

ЈКП “Паркинг сервис Крагујевац“ као друштвено одговорно предузеће је дана 14.06.2018.године у просторијама вртића “Полетарац“ на Аеродрому, организовало свечано уручивање награда поводом ликовног конкурса који је организован у оквиру пројекта “Растимо безбедно“, а на коме су право учешћа имале старије васпитне и предшколске групе. Награђено је осам радова и сваки од њих је носио неку поруку везану за тему конкурса.

Динамика награђивања је била по четири рада из старије васпитне и предшколске групе. Такође, адекватном наградом награђен је и вртић “Полетарац“ који је послао највећи број радова и из тог разлога био домаћин свечаног уручивања награда.

Захваљујемо  се још једном свим награђеним малишанима што су својим учешћем подржали спроведени пројекат “Растимо безбедно“, ПУ “Нада Наумовић“, ПУ “Ђурђевдан“, а посебно се захваљујемо вртићу “Полетарац“.

На крају, надамо се, да ће бити још оваквих пројеката и да ће наши најмлађи суграђани увек у њима својим залагањем подржати идеје ЈКП “Паркинг сервис Крагујевац“.