Pretplatne karte

POVLAŠĆENE PARKING KARTE

Za sticanje prava na povlašćeni status fizičkih lica koja imaju prebivalište u zoni naplate parkiranja, neophodno je dostaviti:

• ličnu kartu na uvid
• fotokopiju saobraćajne dozvole
• fotokopiju Ugovora o lizingu (samo za one podnosioce zahteva koji po tom osnovu koriste automobil)

Povlašćeni status fizička lica – stanari  mogu koristiti u jednom od   8 (osam) sektora, pri čemu svoje pravo mogu koristiti samo u okviru svog sektora, u kom se vrši kontrola i naplata parkiranja.

Cena karte radi sticanja prava na povlašćeni status za prvo vozilo iznosi 200,00 dinara mesečno, dok za drugo vozilo iznosi 400,00 dinara mesečno.Karte se mogu uplatiti i podići na blagajni JKP” Parking servis Kragujevac”, ul. Vojislava Kalanovića bb, uz dostavljanje neophodne dokumentacije, svakog radnog dana od 07:30 do 20:30 časova kao i subotom od 07:30 do 15:00 časova.

PRETPLATNE PARKING KARTE

Pravo na pretplatnu kartu za parkiranje imaju fizička lica, pravna lica i preduzetnici bez obzira na zonu u kojoj se nalazi prebivalište, poslovni prostor pravnog lica odnosno preduzetnika.

Ovoj kategoriji korisnika parking karte izdaju se na mesečnom i šestomesečnom nivou. Pretplatna parking karta za parkiranje omogućava korisniku da na parking mestu ostane u neograničenom vremenskom periodu, ali mu ne omogućava, niti garantuje, slobodno parking mesto.

Pretplatne karte mogu se kupiti u Upravi JKP” Parking servis Kragujevac” u ulici Vojislava Kalanovića bb, svakim radnim danom od 07:30 do 20:30 časova, subotom 07:30 do 15:00 časova.

[Vrh stranice]