04 May 2018

Zabrana parkiranja

0
Obaveštavamo korisnike opštih  parkirališta da se zbog programa obeležavanja Dana grada Kragujevca 2018. godine, uvode izmene u režimu saobraćaja na sledeći način :
U subotu, 05.05.2018. godine od 06:00 časova, važiće zabrana parkiranja na  opštem parkiralištu :
– u ulici Dr.Zorana Đinđića, na delu platoa ispred Skupštine grada, između skretanja prema  “ Cinema” i skretanja za “MUP”
U nedelju, 06.05.2018.godine od 06:00 časova, važiće zabrana parkiranja na sledećim lokacijama:
– u ulici Dr. Zorana Đinđića, na potezu između skretanja prema “Cinema” i skretanja za “MUP” sa jedne, i od “Poštanske štedionice” do  “Vojvođanske banke” sa druge strane ulice
– na trgu Vojvode Radomira Putnika, od “Poreske uprave” do ulice Save Kovačevića, sa obe strane ulice, uključujući i “kružni tok”
– u ulici Kneza Miloša, na delu parkirališta između “Doma vojske” i Muzičke škole
– u ulici Branka Radičevića, na delu parkirališta sa leve strane ulice, od Đačkog trga do “Doma omladine”
– na trgu Topolivaca, na parkiralištu ispred porte Stare crkve
Zbog organizacije “Đurđevdanskog karnevala”, u nedelju 06.05.2018.godine od 06:00 časova važiće zabrana parkiranja u ulici Aleksandra Prvog Karađorđevića, na potezu od “Pionira” do Velikog parka.
Molimo sve korisnike opštih parkirališta da  blagovremeno uklone svoja vozila sa pomenutih lokacija kako nadležna služba JKP “Parking servis Kragujevac” ne bi imala obavezu izmeštanja vozila specijalnim “ Pauk” vozilom.
[Врх странице]