14 Jun 2018

U vrtiću ”Poletarac” JKP ”Parking servis Kragujevac” uručilo nagrade za najbolje radove

0

JKP ”Parking servis Kragujevac” kao društveno odgovorno preduzeće je dana 14.06.2018.godine u prostorijama vrtića ”Poletarac” na Aerodromu, organizovalo svečano uručivanje nagrada povodom likovnog konkursa koji je organizovan u okviru projekta ”Rastimo bezbedno”, a na kome su pravo učešća imale starije vaspitne i predškolske grupe.
Nagrađeno je osam radova i svaki od njih je nosio neku poruku vezanu za temu konkursa. Dinamika nagrađivanja je bila po četiri rada iz starije vaspitne i predškolske grupe.
Takođe, adekvatnom nagradom nagrađen je i vrtić ”Poletarac” koji je poslao najveći broj radova i iz tog razloga bio domaćin svečanog uručivanja nagrada.

Zahvaljujemo se još jednom svim nagrađenim mališanima što su svojim učešćem podržali sprovedeni projekat ”Rastimo bezbedno”, PU ”Nada Naumović”, PU ”Đurđevdan”, a posebno se zahvaljujemo vrtiću ”Poletarac”.

Na kraju, nadamo se, da će biti još ovakvih projekata i da će naši najmlađi sugrađani uvek u njima svojim zalaganjem podržati ideje JKP ”Parking servis Kragujevac”.

[Врх странице]